Plug & Pay Review: Meer omzet

Gemiddelde leestijd: 27 minuten

Nadat ik het boek Online Marketing Tornado heb aangeschaft en daarna ook een Online Marketing Tornado Review heb geschreven vind ik het nu tijd voor een Plug & Pay Review. Waarom? Het boek Online Marketing Tornado geeft je enorm veel informatie om een internetonderneming op te zetten. Dus mocht je eerst wat voorkennis op willen doen, dan raad ik aan dit eerst door te nemen. Daarnaast worden er ook producten ter ondersteuning aangeboden om je te helpen dit op te zetten. Daarvan is Plug & Pay er één van. Plug & Pay is een softwaretool voor jouw online betaalproces. Wat het precies is volgt later nog in deze blog.

Pak nu gelijk jouw korting bij de aanschaf van Plug & Pay.

Plug & Pay Premium Korting

98

Dit betreft een korting van 2 maanden.

Namelijk 2 * €49,00.

Vul onderaan de pagina jouw gegevens in en ontvang de instructie.

Ja, Ik Wil Nu Starten Met Plug And Pay [KORTING]

Plug & Pay Ultimate Korting

300

Dit betreft een korting van 2 maanden.

Namelijk 2 * €150,00.

Vul onderaan de pagina jouw gegevens in en ontvang de instructie.

Ja, Ik Wil Nu Starten Met Plug And Pay [KORTING]

Ik schrijf deze review omdat ik een tijd geleden heb meegekeken met een klant die deze tool gebruikt. Ik was verbaast over de resultaten die hij behaalde en was nieuwsgierig hierna. Hij liet mij zien hoe hij dit deed en Plug & Pay kwam ter sprake. Uiteindelijk was ik erg enthousiast over en heb ik me er meer in verdiept. Ik ben tot de conclusie gekomen dat Plug & Pay een geweldige tool kan zijn voor iedere internetondernemer. Daarom in deze Plug & Pay Review mijn bevindingen, onderzoek en waarom het wel of niet voor jou geschikt is.

Plug & Pay

Plug and Pay

 1. Ontwikkeld door de Internet Marketing Universiteit.
 2. Templates voor jouw geoptimaliseerde betaalpagina’s .
 3. Gebruik kassakoopjes en de 1-click upsell om je omzet te verhogen.
 4. Inclusief A/B testing, dashboards en statistieken.
 5. Automatisch factureren en betaalherinneringen versturen.
 6. Ideaal voor abonnementen en een duidelijk abonnementenbeheer.
 7. Maak gebruik van het affiliatesysteem.
 8. Koppelingen mogelijk via Mollie en Zappier.
 9. Gratis proefperiode de eerste 14 dagen!
Ja, ik wil nu starten met Plug and Pay

Inhoudsopgave

Wat is Plug & Pay

Plug & Pay is software waarmee je een betaalpagina kan maken en daarnaast biedt het ook een affiliatesysteem. Er is dus onderscheid te maken in twee doelgroepen:

 • Je maakt eigen producten en je hebt een mooie betaalpagina nodig.
 • Je verkoopt andermans producten en ontvangt een commissie (affiliate)

Zelf omschrijft Plug & Pay zich als volgt: “In 5 minuten je betaalpagina met upsells én affiliatesysteem online”. De ontwikkelaar van het Plug&Pay systeem is de Internet Marketing Unie. Zij zijn online marketing experts, dus weten ook heel goed hoe ze iets online in de markt moeten zetten.

Wil je nog meer weten over Plug&Pay? Bezoek dan direct de website om alles te weten te komen.

Wat krijg je bij Plug & Pay

Er zijn diverse en uitgebreide functionaliteiten aanwezig binnen Plug & Pay. Onderstaande afbeelding is afkomstig van de website en geeft kort samengevat weer wat je krijgt. Lees even door en we gaan dieper op deze functionaliteiten in. Uiteindelijk zijn er ook gratis producten bij Plug & Pay te krijgen en daar zullen we je ook op wijzen.

Wat krijg je

Betaalpagina’s & upsells

Je krijgt kant-en-klare geteste templates, deze zijn geoptimaliseerd om zoveel mogelijk verkopen voor jou te realiseren. Uiteraard zijn deze templates in jouw eigen huisstijl te maken en zijn ze ontworpen voor een uitstekende gebruikerservaring op mobiel en tablets. Deze templates bevinden zich op een beveiligde verbinding en er wordt een garantiezegel op je betaalpagina getoond.

Daarnaast zijn er de volgende triggers om je verkopen te verhogen:

 • Klantervaringen vermelden.
 • Een aftellen om schaarste / tijdsdruk op je acties te zetten.
 • Kortingscodes op je producten.
 • Actieprijzen om een aanbieding te promoten.
 • Kassakoopjes, eenvoudig toevoegen van extra producten.
 • 1-klik upsell, na betaling gelijk met 1 klik akkoord gaan met incasso.
 • Je klanten een staffelkorting kunnen aanbieden.

Met een kassakoopje wordt bedoeld een product dat aansluit bij het gekochte product. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan het verkopen van voetbalschoenen en daarbij ook scheenbeschermers aanbieden op de desbetreffende betaalpagina.

1-klik upsell is wellicht ook een term waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Maar hiermee wordt bedoeld dat je na betaling nog een extra product of abonnement kan aanbieden. Deze kunnen jouw klanten dan gelijk van je afnemen door met één muisklik hiervoor akkoord te geven.

Er zijn nog meer handigheden:

 • Koppel jouw betaalpagina’s aan je CRM-, e-mail marketing, e-learning en andere systemen.
 • A/B Testen
 • Conversie statistieken
 • Sales dashboard
 • Tag manager
 • Google Analytics
 • E-mail opvolging van verlaten check-outs

Abonnementen

Wil je inkomsten die steeds terugkomen? Ook bekend als wederkerende inkomsten. Dan is Plug & Pay een ideaal betaalsystemen voor abonnementen. Je kan het volgende verwachten:

 • Abonnementen worden automatisch geïncasseerd en je kan je klant laten bepalen of dit per maand, kwartaal, of jaar gaat.
 • De eerste termijn wordt direct afgerekend en dit is het akkoord voor de vervolgincasso’s.
 • Je hebt de mogelijkheid om eerst een proefperiode aan te bieden bij je klanten.
 • Stel je hebt geen abonnement, maar een vast bedrag en je wilt dit de klant in termijnen laten betalen? Dat kan ook!
 • Inzichtelijke statistieken over jouw abonnementenbeheer.
 • Eenvoudig jouw abonnementen pauzeren, beëindigen en/of aanpassen.
 • Inzicht in jouw verwachte inkomsten.
 • Het groeiverloop van je maandelijkse omzet en ledenaantal.
 • Inzicht in retentie per klantgroep in je lidmaatschap.

Administratie

Plug & Pay is goed geautomatiseerd en verzorgt voor jou een nette administratie. Zo worden er automatisch facturen gegeneerd van je bestellingen en worden ze verzonden naar je klant. Daarnaast hoef je geen zorgen te hebben over de btw. Je kunt namelijk verschillende btw-tarieven instellen. Bovendien worden buitenlandse verkopen automatisch herkent bij een geldig btw-nummer. Belastingtechnisch wordt dit intracommunautaire verlegging genoemd.

Wat is er nog meer:

 • Overzicht van al je bestellingen, upsells en incasso’s.
 • Facturen en eventuele creditfacturen in eigen huisstijl.
 • Automatisch versturen van betaalherinneringen.
 • Automatische opvolging van mislukte orders in de vorm van een betaallink.

Het meest handige is dat Plug en Pay in koppelingen voorziet. Zo kan je eenvoudig een koppeling leggen tussen je boekhouding of administratiepakket. Uiteindelijk kan je hier verder je boekhouding in verder bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van je btw-aangifte. Verder is het ook mogelijk om je bestellingen en facturen per periode te exporteren in een .XLS of .CSV formaat.

De partijen waar Plug & Pay mee koppelt zijn:

 • Mollie
 • Zappier

Mollie is een betaalprovider die betalingen voor je verwerkt. Zie het als een soort tussenpersoon. Met Mollie kan je weer een koppeling leggen met je boekhoudprogramma om zo automatisch je betalingen te registreren in je boekhouding.

Om je boekhouding volledig te krijgen moet je ook jouw facturen en creditfacturen verwerken. Nu komt dan Zappier in beeld. Zij koppelen namelijk met vrijwel alle systemen. Doordat Plug & Pay een koppeling heeft met Zappier. Gaan de facturen en creditfacturen naar Zappier toe en vanuit daar worden ze naar jouw boekhoudprogramma toegestuurd.

Zoek van te voren uit hoe je een en ander van te worden wenst te koppelen of te automatiseren. Of nog eenvoudiger is even contact opnemen met Plug & Pay zelf om dit na te vragen.

Affiliate Marketing

Weet je wat Affiliate Marketing is? Je geeft ambassadeurs, influencers en andere affiliates de mogelijkheid om jouw producten te promoteren. Dit doe je dan in ruil voor een commissie. Deze commissie betaal je aan de affiliate als ze ook daadwerkelijk jouw product hebben verkocht of een lead voor jou hebben gegenereerd. Met andere woorden no cure, no pay. Het zijn jouw ideale verkopers, want je hoeft ze alleen te betalen als ze ook resultaat leveren.

Dit alles gebeurt op basis van unieke promotielinks die jouw affiliates kunnen inzetten. Door middel van cookietracking wordt bijgehouden welke affiliate recht heeft op een commissie.

Hoe zet je jouw affiliates in:

 • Geef ze een commissie per product en upsell.
 • Zet terugkerende commissies in als een affiliate een abonnement aandraagt.
 • Zorg voor voldoende promotiematerialen voor je affiliates.
 • Geef ze affilatelinks die ze op hun website of ander promotiekanaal kunnen zetten.

Welke handigheden zijn er voor jou nog:

 • Een affiliate dashboard waar je kan zien welke affiliates inkomsten voor je genereren.
 • Facturen en betalingen voor je affiliates genereren.
 • Je kan werken met directe, indirecte, vervolg- en aangepaste vergoedingen voor specifieke affilates.

Gratis Producten

Ik kan me heel goed voorstellen dat je tot nu toe nog steeds vragen hebt over een aantal zaken. Wellicht weet je niet wat alles precies inhoudt of ben je op zoek naar meer informatie. Al deze informatie ga ik niet in deze blog vermelden. Want er zijn immers gratis producten beschikbaar bij Plug & Pay die je dit perfect uitleggen.

Het gaat om de volgende twee gratis e-books:

 • De Ultieme Checkout
 • Affiliate Marketing

Als je echt veel wilt weten over internetmarketing neem dan ook het gratis boek Online Marketing Tornado. In dit boek hebben de eigenaren van de Internet Marketing Universiteit al hun kennis opgeschreven. Dit zijn dus ook de eigenaren van Plug en Pay.

Online Marketing Tornado

Meer weten over de gratis producten van Plug & Play. Ga dan direct aan de slag en maak gebruik van de gratis proefperiode van 14 dagen!

Plug & Pay

Plug and Pay

 1. Ontwikkeld door de Internet Marketing Universiteit.
 2. Templates voor jouw geoptimaliseerde betaalpagina’s .
 3. Gebruik kassakoopjes en de 1-click upsell om je omzet te verhogen.
 4. Inclusief A/B testing, dashboards en statistieken.
 5. Automatisch factureren en betaalherinneringen versturen.
 6. Ideaal voor abonnementen en een duidelijk abonnementenbeheer.
 7. Maak gebruik van het affiliatesysteem.
 8. Koppelingen mogelijk via Mollie en Zappier.
 9. Gratis proefperiode de eerste 14 dagen!
Ja, ik wil nu starten met Plug and Pay

Wat zijn de kosten van Plug & Pay

Bij Plug & Pay kan je kiezen uit twee abonnementsvormen, namelijk Premium en Ultimate. Het verschil tussen deze twee abonnementen is dat je bij Ultimate een onbeperkt aantal transacties hebt. Dit is bij Premium maximaal 250 transacties per maand. Daarnaast heet het Ultimate abonnement een affiliate marketing systeem.

Plug & Play Prijzen

Kies je voor het Premium abonnement en zijn je transacties op? Dan wordt er per bundel van 100 extra transacties €9,95 in rekening gebracht.

Soms laten ze trouwens ook even zien dat ze echte internetmarketeers zijn. Dit doen ze onder andere door een flinke korting te geven of veel bonussen weg te geven. Wil je weten welke bonussen je nu kunt krijgen of wil je weten of er een korting op dit moment is? Ga dan nu naar de website van Plug & Pay om dat te ontdekken.

Voorbeelden en bewezen resultaten

Zijn er voorbeelden van mensen die werken met Plug & Pay? En hoe ziet het er dan uit. Dat laten we hieronder zien. Door op zoek te gaan naar voorbeelden kunnen we jou laten zien wat je een beetje kan verwachten.

Voorbeelden

Zijn er bewezen resultaten en voorbeelden? Jazeker zijn die er. Een leuk voorbeeld is dat Ali B ook gebruikt maakt van deze software. Voor degene die niet weten wie Ali B is, schaam je. Maar voor het gemak hier de wikipedia pagina over Ali B. Hij heeft een onderneming en via zijn website IkWilGroeien.nl wilt hij jou de stappen leren hoe je alles uit je leven kan halen. Dit kan van alles zijn, denk aan onderwerpen zoals: ondernemer zijn, artiest worden, relaties of een goede ouder zijn, enzovoort. Dit doet Ali B door gebruik te maken van zijn grote netwerk en jouw vragen aan hun door te spelen. Genoeg hierover het ging over een voorbeeld van een ondernemer die de Plug & Pay software gebruikt.

Ga naar de website IkWilGroeien.nl en bekijk de betaalpagina.

Ik Wil Groeien Checkout

Een ander voorbeeld is aapsoftware.nl, zij maken software voor verhuur- en cateringbedrijven. Hierbij moet je denken aan CRM, offertes, planning en nog veel meer. Bezoek de website eens van ze mocht je geïnteresseerd zijn in hun diensten of producten. Bekijk hieronder hoe de betaalpagina er van ze uit ziet.

Aapsoftware Checkout

Bewezen resultaten

Nu hebben we 2 voorbeelden gehad, maar hebben we ook bewezen resultaten? Ik zal je eerlijk zeggen dat je hiervoor het beste de klanten van Plug & Pay zelf kunt gaan benaderen. Doorgaans zijn de meeste klanten tevreden en behalen ze meer omzet. Dat het een goed product is lijkt mij duidelijk, simpelweg door de reviews van anderen te lezen. En laten we eerlijk zijn, klanten heb je alleen als je een goed product hebt. Waarom kan Plug & Pay jou onwijs goed helpen? Vooral om de volgende redenen:

 • Kassakoopjes
 • One Click Upsells
 • Betaalpagina is simpel en verloopt soepel zonder belemmerende drempels om de betaling af te ronden.
 • Duidelijke herinnering om je bestelling af te maken
 • Enorm veel kooptriggers
 • Online abonnementen afsluiten

Wat dit allemaal inhoudt kan je het beste teruglezen op de website van Plug & Pay. Maar dit zorgt er allemaal voor dat jij als internetondernemer meer omzet kan realiseren.

Om de ervaringen van andere te lezen kan je natuurlijk de website van Plug & Pay bekijken. Daar zullen diverse reviews staan, maar uiteraard zal daar geen kritische review te vinden zijn. Bekijken we de reviews op Google, dan kunnen we er vanuit gaan dat deze meer betrouwbaar zijn. Hier kan namelijk iedereen een review achter laten. Op dit moment zijn de reviews daar zeer positief en scoort Plug & Pay een 4,8 uit 5 sterren.

Plug & Play Google Review

Wil je erachter komen of Plug & Pay jou ook resultaat gaat opleveren? Dan kan je het nu 14 dagen gratis uitproberen. Zo kan je er zelf mee aan de slag zonder enkel financieel risico te lopen!

Plug & Pay

Plug and Pay

 1. Ontwikkeld door de Internet Marketing Universiteit.
 2. Templates voor jouw geoptimaliseerde betaalpagina’s .
 3. Gebruik kassakoopjes en de 1-click upsell om je omzet te verhogen.
 4. Inclusief A/B testing, dashboards en statistieken.
 5. Automatisch factureren en betaalherinneringen versturen.
 6. Ideaal voor abonnementen en een duidelijk abonnementenbeheer.
 7. Maak gebruik van het affiliatesysteem.
 8. Koppelingen mogelijk via Mollie en Zappier.
 9. Gratis proefperiode de eerste 14 dagen!
Ja, ik wil nu starten met Plug and Pay

Voor- en nadelen van Plug & Pay

We gaan eerst in op de voordelen van Plug & Pay. Daarna zullen de nadelen van Plug & Pay aan bod komen.

Voordelen van Plug & Pay

 • Geen technische voorkennis nodig. Je kan direct kant-en-klare betaalpagina's gebruiken.
 • Zodra een product is geselecteerd. Heb je meer omzetmogelijkheden door extra's aan te bieden. Dit in de vorm van kassakoopjes.
 • Direct een ander product, bijvoorbeeld een e-book aanbieden. Dit na aanschaf van je eerste product. Ook wel 1-klik upsell.
 • Je abonnementen en termijnbetalingen kan je eenvoudig beheren.
 • Toelatingssysteem voor affiliates. Je hebt de mogelijkheid om je affiliate eerst goed te keuren.
 • Perfecte service. Er staat een team klaar om al je vragen te beantwooorden.
 • Er zijn geen verborgen kosten.
 • A/B testing: zelf uitzoeken welke betaalpagina het beste converteert. Zodat je meer omzet kan genereren.
 • Plug & Pay heeft veel mogelijkheden om te koppelen. Zoals: Mollie, Zappier, WordPress/WooCommerce.

Nadelen van Plug & Pay

 • Ga niet te snel over tot aanschaf. Plug & Pay is gericht op marketing en sales. Dit helpt jou natuurlijk ook om meer omzet te genereren. Maar deze trucjes passen ze uiteraard ook zelf toe. Wees kritisch en stel de juiste vragen vooraf. Of probeer hier in je proefperiode achter te komen.
 • Je kan de betaalpagina's ook maken met WordPress door verschillende plugins te downloaden. Dat klopt zeker, maar je ontkomt er niet aan om dit zelf helemaal te customizen. Dit zal je erg veel tijd en moeite kosten.
 • Plug & Pay is geen webshop. Het is gericht op je betaalpagina's en upsells. Plug & Pay is dan wel handig inzetbaar op je bestsellers.
 • Verkoopmedewerkers zijn onvoldoende op de hoogte van Plug & Pay. Zij focussen zich alleen op het verkopen van de software.

Wat vind ik van Plug&Pay (Plug & Pay Review)

Om een zo eerlijk mogelijke review te schrijven wil ik de volgende onderdelen belichten:

 • Gebruiksvriendelijkheid: Is de software makkelijk te gebruiken?
 • Betrouwbaarheid: Komen ze de beloftes na?
 • Support: Hoe goed wordt je geholpen als je een vraag hebt?
 • Resultaat: Wat krijg je geleverd?
 • Verhouding prijs en kwaliteit: Staat de prijs die je betaald in verhouding met de kwaliteit.
 • Digitalisering/administratie: Kan je makkelijk je administratie bijhouden en is dit te digitaliseren?

Wil je helpen om deze review te verbeteren? Dan stel ik het op prijs als je jouw bevindingen ook met mij deelt. Of probeer de software gratis uit, zodat je er ook wat van kan gaan vinden.

Plug & Pay

Plug and Pay

 1. Ontwikkeld door de Internet Marketing Universiteit.
 2. Templates voor jouw geoptimaliseerde betaalpagina’s .
 3. Gebruik kassakoopjes en de 1-click upsell om je omzet te verhogen.
 4. Inclusief A/B testing, dashboards en statistieken.
 5. Automatisch factureren en betaalherinneringen versturen.
 6. Ideaal voor abonnementen en een duidelijk abonnementenbeheer.
 7. Maak gebruik van het affiliatesysteem.
 8. Koppelingen mogelijk via Mollie en Zappier.
 9. Gratis proefperiode de eerste 14 dagen!
Ja, ik wil nu starten met Plug and Pay

Gebruiksvriendelijkheid

Ten eerste is de vraag hoe gebruiksvriendelijk is de software van Plug & Pay. Het antwoord daarop is simpel. Soms worden er wellicht wat termen en begrippen gebruikt die je nog onbekend zijn. Maar de software is zo gebruiksvriendelijk dat alles eenvoudig te begrijpen is. Het is erop gericht om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Dit heeft Plug & Pay uitstekend voor elkaar.

Betrouwbaarheid

Het volgende punt de betrouwbaarheid. Dit is lastig te beoordelen, maar bekend is dat Plug & Pay alle marketingtools inzet om jou te laten geloven dat Plug & Pay een must-have product is. Daarnaast wordt Plug & Pay verkocht door verkopers die bereid zijn dingen mooier te verpakken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Je moet dus van te voren eigenlijk kritisch zijn op wat je wilt. Kortweg ze zijn betrouwbaar, maar wees niet te goed gelovig als je met ze spreekt.

Support

Je hebt de software aangeschaft en zit inmiddels in de proefperiode. Je komt ergens niet uit en hebt een vraag. Het support team van Plug & Pay staat dan voor je klaar. Er is een snelle chat support functie aanwezig waar jij je vragen kan stellen. Zo ben je snel weer up and running om aan de slag te gaan. Service en support bij Plug & Pay is prima voor elkaar.

Resultaat

Wat krijg je na aanschaf? Je kan direct aan de slag om jouw betaalpagina te maken. Daarnaast zijn er al diverse zaken belicht in dit artikel wat je krijgt. Samenvattend kunnen we stellen dat je exact datgene krijgt wat op de website van Plug & Pay vermeld staat. Misschien zijn we hier wat kort door de bocht. Maar er zijn simpelweg geen tekortkomingen in vergelijking met wat ze zeggen dat je krijgt.

Verhouden prijs en kwaliteit

De verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit is eigenlijk heel simpel te benaderen. Je krijgt bij Plug & Pay tools om je betaalpagina te optimaliseren. En dit zal ervoor moeten zorgen dat je meer omzet realiseert. We hebben behandeld wat de kosten zijn van Plug & Pay. Door de software aan te schaffen zal je omzet in ieder geval moeten groeien om deze kosten eruit te krijgen. Als je een goed product hebt en je weet dit juist te promoten dan gaat dit zeker lukken. Daarnaast kan je ook genieten van de geautomatiseerde oplossingen van Plug & Pay.

Digitaliseren & Administratie

Tot slot kan je makkelijk jouw administratie bijhouden en digitaliseren? Dit is immers een website over boekhouden, vandaar dat dit punt ook belicht wordt. Het antwoord op deze vraag is “ja”. Je hebt een duidelijk overzicht van je administratie in Plug & Pay. Dit is uiteraard nodig om zo ook je boekhouding te gaan bijhouden. Daarnaast heeft Plug & Pay mogelijkheden om te koppeling. Zo kan je jouw administratie en boekhouding digitaliseren. Dit bespaart jouw weer tijd.

Plug & Pay Review

Plug & Pay Review
Plug & Pay Review

Beoordeling door AAS Boekhouding,

18 okt 2020
5

Uit deze Plug & Pay review komt een beoordeling van 5 sterren tot stand. Uiteraard zijn er zaken voor verbetering vatbaar. Hadden we een score van 1 t/m 10 moeten geven dan kwam er een score van 9 uit. Je krijgt bij Plug & Pay software waar je gelijk mee aan de slag kan. Daarentegen, weet ook dat het internetmarketeers zijn. Ze zijn dus gericht op zoveel mogelijk verkopen te halen. Dit zorgt ervoor dat ze jou misschien te snel overtuigen tot aanschaf van de software.

Deze beoordeling is verder tot stand gekomen door de volgende punten te belichten:

 1. Gebruiksvriendelijkheid (score 5/5)
 2. Betrouwbaarheid (score 3/5)
 3. Support (Score 5/5)
 4. Resultaat (score 5/5)
 5. Verhouding prijs en kwaliteit (score 5/5)
 6. Digitalisering / administratie bijhouden (score 4/5)

Gemiddelde score: 4,5 / 5

Afgerond: 5 sterren.

Plug & Pay

Plug and Pay

 1. Ontwikkeld door de Internet Marketing Universiteit.
 2. Templates voor jouw geoptimaliseerde betaalpagina’s .
 3. Gebruik kassakoopjes en de 1-click upsell om je omzet te verhogen.
 4. Inclusief A/B testing, dashboards en statistieken.
 5. Automatisch factureren en betaalherinneringen versturen.
 6. Ideaal voor abonnementen en een duidelijk abonnementenbeheer.
 7. Maak gebruik van het affiliatesysteem.
 8. Koppelingen mogelijk via Mollie en Zappier.
 9. Gratis proefperiode de eerste 14 dagen!
Ja, ik wil nu starten met Plug and Pay

Korting Plug & Pay

Je kan Plug & Pay al 14 dagen gratis uitproberen. Maar ik kan me goed voorstellen dat het daarna voor jou behoorlijk aan de prijzige kant kan zijn. Daarbij komt kijken dat je eerst aan de slag moet gaan voordat het direct resultaat oplevert. Daarom wil ik graag helpen, als jij hiermee gaat starten.

Je krijgt van mij een terugbetaling van 2 maanden.

Ga naar de website van Plug & Pay en kies voor het Premium of Ultimate abonnement.

Plug & Pay Premium Korting

98

Dit betreft een korting van 2 maanden.

Namelijk 2 * €49,00.

Vul onderaan de pagina jouw gegevens in en ontvang de instructie.

Ja, Ik Wil Nu Starten Met Plug And Pay [KORTING]

Plug & Pay Ultimate Korting

300

Dit betreft een korting van 2 maanden.

Namelijk 2 * €150,00.

Vul onderaan de pagina jouw gegevens in en ontvang de instructie.

Ja, Ik Wil Nu Starten Met Plug And Pay [KORTING]

Heb je via deze website Plug & Pay aangeschaft? Vul dan onderstaand jouw e-mailadres in. Geef vervolgens aan wat je hebt aangeschaft. En zo komt de 2 maanden korting jouw kant op!  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te optimaliseren :). Meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close